| Action by Tigris | |
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Tigris Super član
Število prispevkov : 494 Age : 28 Kraj : Velenje Registration date : 17/02/2009 Reputation : 7
| Naslov sporočila: Action by Tigris Ned Sep 13, 2009 2:21 pm | |
| Uf, pa mi je uspelo No gremo za spremembo da bojo vsaj dve strani komentarjev, kritik ipd. Pa še zahvala Chawaco-tu za render | |
|
| |
chawaco Moderator
Število prispevkov : 693 Age : 28 Kraj : Maribor Registration date : 09/12/2008 Reputation : 27
| Naslov sporočila: Re: Action by Tigris Ned Sep 13, 2009 8:16 pm | |
| barve mi niso všeč...tale rjava mi nekak ne paše not... tiste bubble bi blo fajn da pobrišeš tam ko grejo prek renderja, pa mogoč zmanjašš opacity al pa neki. na desni ti manjka nek LS, pa na levi bi blo bolš, če ne bi blo tak diagonalno zatemnjeno... okvir...kaj si pa tu čarau? font tut ne paše v ta sig... ostalo se mi zdi v redu, da neoš mislo, da je polomija tale sig | |
|
| |
Tigris Super član
Število prispevkov : 494 Age : 28 Kraj : Velenje Registration date : 17/02/2009 Reputation : 7
| Naslov sporočila: Re: Action by Tigris Ned Sep 13, 2009 8:38 pm | |
| Hm, mal si me presenetu (v + in v -) No ja tisto v rjavo mogoč res ne gre nevem kk skup, razlog zato je da sm uporabu svetljenje skup z zeleno barvo. Drugač pa ne glih da sm diagonala osvetlil, tut smudgu sm tk. In js sm to hotu no ja Barve sm probu nardit dve verziji, sam se mi ni dalo nardit tt napis pa okvir pa ostalo še na drugo verzijo.. Lahka pa poskusim Pa drugač drugega gfx Tigrisa ne poznam kot takega, ki bi nardil skor use nenačrtovano Torj ponavad kjer naj b ikej sprobu pa pol nazaj zbrisu velikrat tut če mi ni ušeč nadaljujem pa dagradujem tisto tk da se mal pozabavam in na konc kar rata rata Hmmm tisto z okvirjem... Hehe hotu sm duplicirat layer z okvirjem pa pol vse znotri od (ravne črte) okvirja zbrisat pol je pa tk čudno ratalo da se je na robu brusha ko sm brisu postalo črno in tako se mal pozabavu (vrjetn me tuki nebi noben zastopu xD). Uglavem pomojm je bla neka napaka v photoshopu ki sm jo izkoristu za okvir Bi še kdo komentiru, prosim?? | |
|
| |
Piksl js mam pa zvezdice =)
Število prispevkov : 547 Kraj : where the wild things are Registration date : 09/12/2008 Reputation : 24
| Naslov sporočila: Re: Action by Tigris Ned Sep 13, 2009 8:41 pm | |
| tak čudn temen / meglen je, kot da bi bilo pod vodo | |
|
| |
Tigris Super član
| Naslov sporočila: Re: Action by Tigris Ned Sep 13, 2009 8:42 pm | |
| Piksl that's why I like it Hm meglen kr sm smudgu?? Drugač kj ostrega ne paše preveč Sicer vem da je čist mal ponesrečena pr barvah desna stran :/ In nej mi kdo rezloži ka je narobe z diagonalo? | |
|
| |
Piksl js mam pa zvezdice =)
Število prispevkov : 547 Kraj : where the wild things are Registration date : 09/12/2008 Reputation : 24
| Naslov sporočila: Re: Action by Tigris Ned Sep 13, 2009 8:51 pm | |
| MEGLENO: če pogledaš vn kt je megla - pomanjšan kontrast, bol bledo oziroma motno
ZABLURANO: če poškilš pa vidš zabluran in ne meglen | |
|
| |
Tigris Super član
| Naslov sporočila: Re: Action by Tigris Ned Sep 13, 2009 8:56 pm | |
| Hm kako podobno orodje kot je blur sploh nism uporabu Drugač tam čis na levi ko je tista sivo zelena barva, tisto je bla prej črna (jaoo js) No a nardim drugo verzijo al ne? | |
|
| |
Tigris Super član
| Naslov sporočila: Re: Action by Tigris Pon Sep 14, 2009 9:02 pm | |
| Torj sm nardil še eno verzjio sam za vas (verzija V1 je stara, V2 pa nova). V1 V2 Pa prosim komentirite no Čene bom žalosten | |
|
| |
Procyon MVP
Število prispevkov : 1048 Age : 29 Kraj : 6ft under Registration date : 29/12/2008 Reputation : 40
| Naslov sporočila: Re: Action by Tigris Pon Sep 14, 2009 10:18 pm | |
| okvir je pr v2 đabest, barve pa luznejo na celi črti. daj kakšne barve iz originalnega renderja not... | |
|
| |
Tigris Super član
| Naslov sporočila: Re: Action by Tigris Tor Sep 15, 2009 8:50 am | |
| Torj nastople so finale (V1 mal starejša verzija, V2 najnovejša). V1 V2 Prosim komentirite | |
|
| |
Procyon MVP
Število prispevkov : 1048 Age : 29 Kraj : 6ft under Registration date : 29/12/2008 Reputation : 40
| Naslov sporočila: Re: Action by Tigris Tor Sep 15, 2009 4:20 pm | |
| ene par barvnih sprememb bi blo preveč? sej to ni tok težko, color balance, hue/saturation, pa gradient map. mal se špili pa lah dobiš stokrat bolše barve od tele packarije. | |
|
| |
Tigris Super član
| Naslov sporočila: Re: Action by Tigris Pet Sep 18, 2009 9:56 pm | |
| Hm sm mal še potemnil in mal porihtu desni in spodnji rob pa seveda barva zameju... Prosim komentirite keri je bolši V1 V2 V3
Nazadnje urejal/a Tigris Sob Sep 19, 2009 8:41 am; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
Procyon MVP
| Naslov sporočila: Re: Action by Tigris Sob Sep 19, 2009 12:12 am | |
| tazadnja je še najbolša, ampak ne rečem da je dobra... naredu takole: NEW ADJUSTMENT LAYER -> HUE/SATURATION in premakneš HUE za najmanj 80
(dobro, hec, ampak tako tole naredi. rjava + zelena je reeees slabo) | |
|
| |
Tigris Super član
| Naslov sporočila: Re: Action by Tigris Sob Sep 19, 2009 8:26 am | |
| Kje vidiš na tasrednji rjavo?? Tam sm dau modro in zeleno. Sam nevem kk bi nej bolš izpadu tist desni del.. Ker js sm dal naprimer pri V2 do konca modro in pol še mal zelene, da bi bla kokr tok ista barva pousod Pa puvj še kj bol podrobno ka nej nardim Torj naj izbolšam V3 al kaj? Pa dajte, še kdo drug mal pokomentirat? Chawaco? Clovek30? Pa sveda Procyon še naprej | |
|
| |
Procyon MVP
| Naslov sporočila: Re: Action by Tigris Sob Sep 19, 2009 9:47 am | |
| lej. čis vseen je kero verzijo greš spreminjat, sej so skor iste. važn je da si barve ne bodo eno pikico podobne, recimo vzemi modro pa nevem, rumeno? no kaj js vem, to je bil primer -.- | |
|
| |
Tigris Super član
| Naslov sporočila: Re: Action by Tigris Sob Sep 19, 2009 1:43 pm | |
| Hm ubistvu nevm kk misliš, mam sam še večjo zmedo zarad tebe Torj no ja tvoj zadn komentar mi preved pa pokaz primer al nevem kk uglavnem povj ka sploh misliš o teh barvah.. Mogoč naj bi edino to prav razumeu, da sta si modra pa zelena sorodna in ne pašeta skup? PA kot sm že reku, nej še kdo komentira... | |
|
| |
Procyon MVP
| Naslov sporočila: Re: Action by Tigris Sob Sep 19, 2009 2:06 pm | |
| eh preber si tisto pikslovo povezavo o barvah (vodiči -> worker/medium), pa ti bo to jasno, kakšne barve pojo pasale. pa js ti govorim primer, ne pravim ti da zelena in modra na pašeta skup. sam spremen tisto rjavo k se mi želodec obrača | |
|
| |
Tigris Super član
| Naslov sporočila: Re: Action by Tigris Sob Sep 19, 2009 2:10 pm | |
| Hm če to misliš tisto rjavo na desni, sm jo že probu, pa ni nevem kk ratal.. Zato sm pa tut dal celo modro in mal zelene, da se pobarve vse bolj kot ne sam v te dve barvi, sam mi ni uspelo A pol mi ni nč uspel Nvm če se mi še plača popravlat.. Sam itak pol se mi še zraun spremeni barva napisa+100,46 reči in butasta stvarca, nardi se mi use razn tisto ko hočm ne barve pa ne morm prave dobit Hm neki sm že gledu un tutorial, sam morš še upoštevat pomen barv, kar lahka spremeni use.. Je reku Piksl da zgleda kot pod vodo in po mojm nej tut neki takega nej bi blo in da bi bla tam ekplozija? Pol ne pašejo najbolj mehke barve, pasala bi lahka mogoč še oranžna, zelena torj ne, siva al ka? BOm pugledu Edit: Sm zdj pogledu pa ms meu prav, naj bi pasala neka oranžna.. trda? Sam onanžna + temno = rjava (podobn odtenk no). Sam ti bi lbo še bolj slabo? | |
|
| |
chawaco Moderator
Število prispevkov : 693 Age : 28 Kraj : Maribor Registration date : 09/12/2008 Reputation : 27
| Naslov sporočila: Re: Action by Tigris Sob Sep 19, 2009 2:29 pm | |
| Evo ti najbol simpl rešitev. Nardiš vse skup B&W, pol pa daš gor neke gradient mape tam do 20 procentov opacity (blending mode daš na soft light al pa color) in dobiš nekaj takega: | |
|
| |
Procyon MVP
| Naslov sporočila: Re: Action by Tigris Sob Sep 19, 2009 3:21 pm | |
| | |
|
| |
Tigris Super član
| Naslov sporočila: Re: Action by Tigris Sob Sep 19, 2009 7:24 pm | |
| Hm ja sam men bolj paše več različnih barv oz. mal to sprobujem... Pr ttmu sigu se men zdi bolš brz tega, mogoč kdaj drugič (sj dobr predlog, sam kj takega nism nameravu glih nardit no) Pr naslednjem sigu recimo, kr pri temu sm se matru z barvami Pa pr mercenary sm nardil neki podobnega... Edit: Puzabu povedat, tut pr temu sigu sm poskusu neki takega, sepravi napol črno belo sam pride vn kr neki (vseen tnx chawaco za slikci ) | |
|
| |
Procyon MVP
| Naslov sporočila: Re: Action by Tigris Sob Sep 19, 2009 9:32 pm | |
| NEnenenenenene NEEEEEE NEEEE NE in NEspremen barve al pa bodo sankcije, ne trpim lenobe | |
|
| |
Tigris Super član
| Naslov sporočila: Re: Action by Tigris Sob Sep 19, 2009 10:14 pm | |
| Nism len procyon nasledn sig bo tut bolj kot ne rjavkast, v0miłłing mu bo ime | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Action by Tigris | |
| |
|
| |
| Action by Tigris | |
|