zdi se mi ozadje overtopazano, text je švoh pa ls je predvsem na desni nerealističen (manjkajo realistične sence). Barve so kul, flow je kul, mogoč mal slabo blendan mercer spodaj/spodaj levo, to je pa to. Lepo napreduješ.
klanko Moderate
Število prispevkov : 523 Registration date : 05/12/2008 Reputation : 2
Lep si damo ta barva pri c4d-jih bi bila za odtenek drugačne barve motijo me samo ti nametani c4dji drugače pa dobr sig. Bol mi je ušeč v2.
PS:tnx za stoc pa render
Tigris Super član
Število prispevkov : 494 Age : 28 Kraj : Velenje Registration date : 17/02/2009 Reputation : 7
Naslov sporočila: Re: Prototype-še moj (Tigris) Pet Okt 02, 2009 11:21 am
Tut men je bolši V2, barve na obeh različicah sm tut sam mal spremenil (na nekaterih mestih sm dal gradiant map un oranžno vijolčen sam sm dal mal več oranžne pa seveda kakih 22 opacity... Pr V2 sm pa dal mal manj topaza al karkol je to..
Zdj pa upejmo na zmago
Piksl js mam pa zvezdice =)
Število prispevkov : 547 Kraj : where the wild things are Registration date : 09/12/2008 Reputation : 24
Naslov sporočila: Re: Prototype-še moj (Tigris) Sob Okt 10, 2009 2:27 pm
Zdi se mi da je prevelik in izbira stocka ni bila najbolša. Kompozicija je dost slaba, glede na to da sta lika na levi, na desni je pa popolna zmešnjava. Znal bi dost bol zanimivo in bolje izpast če bi uporabil skor kvadraten format.
Tigris Super član
Število prispevkov : 494 Age : 28 Kraj : Velenje Registration date : 17/02/2009 Reputation : 7
Naslov sporočila: Re: Prototype-še moj (Tigris) Sob Okt 10, 2009 6:16 pm
jap maš prou.. Al pa da bi mal bolj prot sredini sma zdej ne bom več nč delu