Stajerc Novinec
Število prispevkov : 41 Registration date : 18/08/2009 Reputation : 0
| Naslov sporočila: First sig [dr. House, tutorial edition:]] Sre Avg 19, 2009 7:25 pm | |
| Mal se razlikuje od onga v tutu, nima okvirja, in tistga oblaka v levem zgornjem kotu (sem probal nekaj nardit, pa mi ni ravno uspelo, pa sej.. Je pa to moj prvi resni sigg. So bli neki poskusi še v času FAja na travian forumu, pa takrat sem en sigg naredu, pa me je minil, ker tam ti je vsak pripopu oceno 9.9/10 in je mislu, da ti je s tem uslugo naredu. Think again Prosim za konstruktivne kritike od tistih, k se na artanje dejansko spoznajo. lep dan še naprej, pa tut če je zunaj vroče | |
|
timotejavsec Član
Število prispevkov : 138 Age : 25 Kraj : Dol pri Ljubljani Registration date : 15/04/2009 Reputation : -3
| Naslov sporočila: Re: First sig [dr. House, tutorial edition:]] Sre Avg 19, 2009 7:54 pm | |
| Za prvi sig dokaj Kul. Poskušaj še bolj delati na ozadjih. For begginrs: 9/1o | |
|
Piksl js mam pa zvezdice =)
Število prispevkov : 547 Kraj : where the wild things are Registration date : 09/12/2008 Reputation : 24
| Naslov sporočila: Re: First sig [dr. House, tutorial edition:]] Sre Avg 19, 2009 9:50 pm | |
| za smudganje probi tole: F5 pa poiščeš scattering in ga mal našopaš in poiščeš še spacing in strenght daš na ene 20 in dost majhno velikost. Vklopiš še sample all layers in smudgaš na nov prazen layer. Dobil boš kar dober, osnoven in enostaven efekt (zamegliš) | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: First sig [dr. House, tutorial edition:]] | |
| |
|