hypeeR.? Begginer
Število prispevkov : 329 Kraj : Novo mesto Registration date : 03/01/2009 Reputation : -5
| Naslov sporočila: Spiderman by me (hypeeR.?) Pon Nov 23, 2009 10:55 pm | |
| evo ena nova xP sm pa zraven poslušo musko (21 guns) tlelele je: | |
|
chawaco Moderator
Število prispevkov : 693 Age : 28 Kraj : Maribor Registration date : 09/12/2008 Reputation : 27
| Naslov sporočila: Re: Spiderman by me (hypeeR.?) Pon Nov 23, 2009 11:43 pm | |
| Text je že dost bolš, lahk biu nižje...
pa lahk bi še kak pameten c4d not dau za dodatn effekt. | |
|
Tigris Super član
Število prispevkov : 494 Age : 28 Kraj : Velenje Registration date : 17/02/2009 Reputation : 7
| Naslov sporočila: Re: Spiderman by me (hypeeR.?) Tor Nov 24, 2009 5:35 pm | |
| Sry ampak podobno ozadje bi lahka nardil v photofiltru al pa kakmu enostavnemu programu, torej probi nardit bolše ozadje, al da kopiraš več renderjev pa jih daš pol v ozadje pa smudgaš al ga ¨vstaviš¨ v ozadje kak c4d in tam ko piše pr layerjih Normal mal spremeniš nastavitve al pa kako drugače.. Poizkuši.. Pa LS bi lahka dal tk da bi res zgledalo podobno kot neka točka ali več točk, ne pa da je sam svetlo, na drugi strani siga je pa že kr temno | |
|
Procyon MVP
Število prispevkov : 1048 Age : 29 Kraj : 6ft under Registration date : 29/12/2008 Reputation : 40
| Naslov sporočila: Re: Spiderman by me (hypeeR.?) Tor Nov 24, 2009 6:23 pm | |
| - Tigris je napisal/a:
- Sry ampak podobno ozadje bi lahka nardil v photofiltru al pa kakmu enostavnemu programu, torej probi nardit bolše ozadje, al da kopiraš več renderjev pa jih daš pol v ozadje pa smudgaš al ga ¨vstaviš¨ v ozadje kak c4d in tam ko piše pr layerjih Normal mal spremeniš nastavitve al pa kako drugače.. Poizkuši.. Pa LS bi lahka dal tk da bi res zgledalo podobno kot neka točka ali več točk, ne pa da je sam svetlo, na drugi strani siga je pa že kr temno
^to! + https://slo-gfx-studio.slovenianforum.com/beginner-novice-f42/tutorial-za-zaetnike-part-1-ozadja-by-procyon-t655.htm | |
|
Tigris Super član
Število prispevkov : 494 Age : 28 Kraj : Velenje Registration date : 17/02/2009 Reputation : 7
| Naslov sporočila: Re: Spiderman by me (hypeeR.?) Sre Nov 25, 2009 9:23 am | |
| Ja Procyon če si kj mislu o kakem smudgu ka sm napisu, to si me vrjetn ti nauču No ja sicer je pa to v več tut-ih.. | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Spiderman by me (hypeeR.?) | |
| |
|