SLO GFX Studio
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SLO GFX Studio

Vse o artu in še več

KazaloPortalLatest imagesRegistriraj sePrijava

Spiderman by me (hypeeR.?)

Go down 
4 posters
AvtorSporočilo
hypeeR.?
Begginer
hypeeR.?

Število prispevkov : 329
Kraj : Novo mesto
Registration date : 03/01/2009

Spiderman by me (hypeeR.?) Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Spiderman by me (hypeeR.?)   Spiderman by me (hypeeR.?) I_icon_minitimePon Nov 23, 2009 10:55 pm

evo ena nova xP

sm pa zraven poslušo musko (21 guns)

tlelele je: Spiderman by me (hypeeR.?) Spiderman
Nazaj na vrh Go down
chawaco
Moderator
Moderator
chawaco

Število prispevkov : 693
Kraj : Maribor
Registration date : 09/12/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Spiderman by me (hypeeR.?)   Spiderman by me (hypeeR.?) I_icon_minitimePon Nov 23, 2009 11:43 pm

Text je že dost bolš, lahk biu nižje...

pa lahk bi še kak pameten c4d not dau za dodatn effekt.
Nazaj na vrh Go down
Tigris
Super član
Tigris

Število prispevkov : 494
Kraj : Velenje
Registration date : 17/02/2009

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Spiderman by me (hypeeR.?)   Spiderman by me (hypeeR.?) I_icon_minitimeTor Nov 24, 2009 5:35 pm

Sry ampak podobno ozadje bi lahka nardil v photofiltru al pa kakmu enostavnemu programu, torej probi nardit bolše ozadje, al da kopiraš več renderjev pa jih daš pol v ozadje pa smudgaš al ga ¨vstaviš¨ v ozadje kak c4d in tam ko piše pr layerjih Normal mal spremeniš nastavitve al pa kako drugače.. Poizkuši.. Pa LS bi lahka dal tk da bi res zgledalo podobno kot neka točka ali več točk, ne pa da je sam svetlo, na drugi strani siga je pa že kr temno Wink
Nazaj na vrh Go down
http://fantasytennis.one-forum.net/forum.htm
Procyon
MVP
Procyon

Število prispevkov : 1048
Kraj : 6ft under
Registration date : 29/12/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Spiderman by me (hypeeR.?)   Spiderman by me (hypeeR.?) I_icon_minitimeTor Nov 24, 2009 6:23 pm

Tigris je napisal/a:
Sry ampak podobno ozadje bi lahka nardil v photofiltru al pa kakmu enostavnemu programu, torej probi nardit bolše ozadje, al da kopiraš več renderjev pa jih daš pol v ozadje pa smudgaš al ga ¨vstaviš¨ v ozadje kak c4d in tam ko piše pr layerjih Normal mal spremeniš nastavitve al pa kako drugače.. Poizkuši.. Pa LS bi lahka dal tk da bi res zgledalo podobno kot neka točka ali več točk, ne pa da je sam svetlo, na drugi strani siga je pa že kr temno Wink

^to!

+https://slo-gfx-studio.slovenianforum.com/beginner-novice-f42/tutorial-za-zaetnike-part-1-ozadja-by-procyon-t655.htm
Nazaj na vrh Go down
Tigris
Super član
Tigris

Število prispevkov : 494
Kraj : Velenje
Registration date : 17/02/2009

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Spiderman by me (hypeeR.?)   Spiderman by me (hypeeR.?) I_icon_minitimeSre Nov 25, 2009 9:23 am

Ja Procyon če si kj mislu o kakem smudgu ka sm napisu, to si me vrjetn ti nauču Wink No ja sicer je pa to v več tut-ih..
Nazaj na vrh Go down
http://fantasytennis.one-forum.net/forum.htm
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Spiderman by me (hypeeR.?)   Spiderman by me (hypeeR.?) I_icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Spiderman by me (hypeeR.?)
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» Spiderman (Ghost)
» Half Life by hypeeR.?
» Night Hunter - hypeeR.?
» SpideR-GiRL by hypeeR.?
» Half Life by ]hypeeR.?[