M3D0 Begginer
Število prispevkov : 77 Age : 104 Registration date : 30/04/2009 Reputation : 0
| Naslov sporočila: voldemort[by medo] Ned Nov 08, 2009 5:20 pm | |
| hja...render mi je bil tako zelo všeč, da sem šel kar artat. Samo še za txt me skrbi...morda veste za kakšno fajno pisavo? | |
|
chawaco Moderator
Število prispevkov : 693 Age : 28 Kraj : Maribor Registration date : 09/12/2008 Reputation : 27
| Naslov sporočila: Re: voldemort[by medo] Ned Nov 08, 2009 5:48 pm | |
| no lepo da si še tu objavu... =P mogu boš začet delat na flowu, ker pri tvoji sigih v ozadju vlada kaos. Probaj dat v sig manj zadev, ampak tiste tako, da bodo dobro zgledale. Poglej malo kak drug sig, pa preber kak tut, pa probaj nardit kaj novega, drugačnega Pa sej ti je vrjetno že procyon kdaj reku, mej že preden se spraviš kaj delat malo v glavi kam boš kaj postavu. Probaj pri naslednjem sigu pomaknit render v desno oz. levo, pa boš meu takoj plac za text | |
|
Tigris Super član
Število prispevkov : 494 Age : 28 Kraj : Velenje Registration date : 17/02/2009 Reputation : 7
| Naslov sporočila: Re: voldemort[by medo] Ned Nov 08, 2009 6:03 pm | |
| Ja kej, pri tej hokuspokus zadevcah je pouno flowou in tega, ti pa nimaš niti enga popolnega.. Flow je tu res najbolj pomemben In ja tt render je celo na tut-u za text pa ni nč od nč od texta LP | |
|
Piksl js mam pa zvezdice =)
Število prispevkov : 547 Kraj : where the wild things are Registration date : 09/12/2008 Reputation : 24
| Naslov sporočila: Re: voldemort[by medo] Pon Nov 09, 2009 6:53 pm | |
| Render je zelo mehak, ozadje je pa preveč ostro. Bolje bi bilo, če bi imelo bol nežne oblike. Pol merki tut na osvetlitev in kako je že render osvetljen in ne neki na blef. V tem primeru bi bilo potrebno osvetliti desno stran, levo pa malo potemniti. | |
|
hypeeR.? Begginer
Število prispevkov : 329 Kraj : Novo mesto Registration date : 03/01/2009 Reputation : -5
| Naslov sporočila: Re: voldemort[by medo] Sre Nov 11, 2009 5:08 pm | |
| kje je tle sploh txt? drgac bi pa lahko dodal ls... | |
|
Procyon MVP
Število prispevkov : 1048 Age : 29 Kraj : 6ft under Registration date : 29/12/2008 Reputation : 40
| Naslov sporočila: Re: voldemort[by medo] Sre Nov 11, 2009 6:32 pm | |
| - hypeeR.? je napisal/a:
- kje je tle sploh txt?
text se meni zdi najnepotrebejši del dela, tako da me sploh ne moti, da ga ni in odkrito povedano, pri taki kompozicije text sploh nebi pasal. M3D0 pa: začni delat na kompoziciji (sej je en tutorial tam - če nič drugega izveš iz njega tisto view->new guide pa tretjine). Ko bom mel čas ga prevedem, zdej sem dobil odobravanje avtorja... | |
|
M3D0 Begginer
Število prispevkov : 77 Age : 104 Registration date : 30/04/2009 Reputation : 0
| Naslov sporočila: Re: voldemort[by medo] Sre Nov 11, 2009 7:01 pm | |
| Em...ls-ja ni ker sem imel v mislih itak narediti sig, ki je nekako ''simetričen''. pač da ima enako ozadje ne kot... nevem da je na eni strani svetlo na eni temno... kakorkoli.bom probal odstraniti svetlobo in spacati skupaj kaj boljšega. | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: voldemort[by medo] | |
| |
|