| klanko's gfx art 2 | |
|
+4Procyon južni_dedek_mraz chawaco klanko 8 posters |
Avtor | Sporočilo |
---|
klanko Moderate
Število prispevkov : 523 Registration date : 05/12/2008 Reputation : 2
| Naslov sporočila: klanko's gfx art 2 Sre Dec 10, 2008 5:03 pm | |
| | |
|
| |
chawaco Moderator
Število prispevkov : 693 Age : 28 Kraj : Maribor Registration date : 09/12/2008 Reputation : 27
| Naslov sporočila: Re: klanko's gfx art 2 Sre Dec 10, 2008 5:20 pm | |
| Na splošno bi ti rekel, da začni delat na lightsourcu, ki je pri prvi polomija (svetloba prihaja z leve, stock pa je na tej strani temen, na drugi strani pa svetu), pa deli še mal na flowu, drgač pa je pri drugi ta že kr dober. Pa uporabi kakšen drug font, ki bolj paše, pa probaj na večjih sigih uporabit text ki vsebuje dve, tri besede. Pa tut fajn bi blo, če bi mogoče kakšen debelejši okvir naredu za te večje slike. Drgač pa mi je všeč pri drugi, da je vpletena zelena, da ni vse tak monotono. Aja, pa še to, pentoole in in clipping mask pa to ne uporablaj na silo, ampak tako, da bo slikca boljše izpadla. Če z tem ne moreš izboljšat slike, pusti, pa uporabi kaj drugega, če že moreš. Tolko za zdj | |
|
| |
klanko Moderate
| |
| |
južni_dedek_mraz Član
Število prispevkov : 169 Registration date : 04/12/2008 Reputation : 0
| Naslov sporočila: Re: klanko's gfx art 2 Sre Dec 10, 2008 5:24 pm | |
| men niso všeč vse mi vlečejo na sige... 5/10 | |
|
| |
klanko Moderate
| Naslov sporočila: Re: klanko's gfx art 2 Sre Dec 10, 2008 5:26 pm | |
| | |
|
| |
Procyon MVP
Število prispevkov : 1048 Age : 29 Kraj : 6ft under Registration date : 29/12/2008 Reputation : 40
| Naslov sporočila: Re: klanko's gfx art 2 Pet Jan 02, 2009 3:47 am | |
| 1. slika: Premočen light source pa c4d-jev je praveč (predvsem čez render). 2. slika: Sry ampak barve so zanič. Uporabi barvo, ki jo najdeš v renderju. Naredil si pa 2 flow-a in nevem, kateremu naj sledim. 3. slika: Od teh treh je najboljša, tista packa spodaj moti, pa lahko bi kje bolj zatemnil. | |
|
| |
klanko Moderate
| Naslov sporočila: Re: klanko's gfx art 2 Pon Apr 27, 2009 3:56 pm | |
| dolgo razmisleka dolg sprobavaja in nastal je tole: se vam zdi dobro?? pa že druga verzija: tretja: pa četrta: PS: Narejeno je po čisto mojem načinu(lol) | |
|
| |
Piksl js mam pa zvezdice =)
Število prispevkov : 547 Kraj : where the wild things are Registration date : 09/12/2008 Reputation : 24
| Naslov sporočila: Re: klanko's gfx art 2 Tor Apr 28, 2009 2:13 pm | |
| Efekti so mi zelo všeč ampak me moti ker zasenčijo to kar si ti želel da je FP in sami to postanejo. Praktično bi bilo mnogo bolje, če bi to porglasil za abstrakt ali pa odstranil človeka in pustil zadaj mesto. | |
|
| |
hypeeR.? Begginer
Število prispevkov : 329 Kraj : Novo mesto Registration date : 03/01/2009 Reputation : -5
| Naslov sporočila: Re: klanko's gfx art 2 Čet Apr 30, 2009 11:25 am | |
| najbolša je 1. in 3. verzija... =)
ocena: 9/10 | |
|
| |
klanko Moderate
| Naslov sporočila: Re: klanko's gfx art 2 Pet Maj 08, 2009 5:58 pm | |
| nekej novga pls komente.. | |
|
| |
Ghost Super član
Število prispevkov : 568 Age : 30 Registration date : 24/01/2009 Reputation : 5
| Naslov sporočila: Re: klanko's gfx art 2 Pet Maj 08, 2009 6:55 pm | |
| pentool na levi mi je vsec, nekako pase, daje ucinek kot da so del njega. tiste na desni, pa so mi brez pomena . font sux, je prevec masiven, ni blendan v sliko... enostavno ne pase. kaj je tisto belo na puski? ce se da odstrani. barve so mi zelo vsec. | |
|
| |
ScoRpZ Super član
Število prispevkov : 486 Registration date : 04/01/2009 Reputation : 1
| Naslov sporočila: Re: klanko's gfx art 2 Sob Maj 09, 2009 12:22 pm | |
| - chawaco je napisal/a:
- Na splošno bi ti rekel, da začni delat na lightsourcu,
ki je pri prvi polomija (svetloba prihaja z leve, stock pa je na tej strani temen, na drugi strani pa svetu), pa deli še mal na flowu, drgač pa je pri drugi ta že kr dober. Pa uporabi kakšen drug font, ki bolj paše, pa probaj na večjih sigih uporabit text ki vsebuje dve, tri besede. Pa tut fajn bi blo, če bi mogoče kakšen debelejši okvir naredu za te večje slike. Drgač pa mi je všeč pri drugi, da je vpletena zelena, da ni vse tak monotono.
Aja, pa še to, pentoole in in clipping mask pa to ne uporablaj na silo, ampak tako, da bo slikca boljše izpadla. Če z tem ne moreš izboljšat slike, pusti, pa uporabi kaj drugega, če že moreš.
Tolko za zdj Kolkrat ti bomo mogl še povedat, da ne uvajaj pentoola če ga ne znaš uporabljat. LS. Kokrat ti bomo mogl še povedat, da se ga nauči delat? FONT: Kokrat ti bomo mogl še povedat, da si potegn kkšn drug font dol. Barv za font ne znaš izbirat. Pa če sm jst na mojem zadnjem sigu dal prvo črko večjo ti ni treba takoj kopirat ker pri tebi ni vredu. Tvoja dela mi na sploh niso všeč, ker maš vse zgoraj za popravt. Ko boš to popravu bom pa spremenil mnenje | |
|
| |
klanko Moderate
| Naslov sporočila: Re: klanko's gfx art 2 Sob Maj 09, 2009 2:30 pm | |
| ok me bani useen mi je no samo neki kko gledam po devioan artu maš iuzse sige narejene po tutorailu. | |
|
| |
klanko Moderate
| Naslov sporočila: Re: klanko's gfx art 2 Sob Jun 06, 2009 8:43 pm | |
| eto nova slika: | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: klanko's gfx art 2 | |
| |
|