| Jimi Hendrix [by Stajerc] | |
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Stajerc Novinec
Število prispevkov : 41 Registration date : 18/08/2009 Reputation : 0
| Naslov sporočila: Jimi Hendrix [by Stajerc] Pon Avg 31, 2009 5:25 pm | |
| Po parih dneh spet ena "umetnina". Po mojem mnenju moj najboljši sig (brez pomoči tuta, seveda) doslej. Neki sm se matru z negative space, sam nevem če mi je čist ratu on prehod.. R&C, prosim! lp
Nazadnje urejal/a Stajerc Pon Avg 31, 2009 6:07 pm; skupaj popravljeno 2 krat | |
|
| |
Tigris Super član
Število prispevkov : 494 Age : 28 Kraj : Velenje Registration date : 17/02/2009 Reputation : 7
| Naslov sporočila: Re: Jimi Hendrix [by Stajerc] Pon Avg 31, 2009 5:48 pm | |
| Če bi bil LS mal bolj na levi bi blo po mojm še lepš. Pa text ne paše. Lepš bi pršu kak majnši bolj temno vijolčen text in d anebi bil sred LS-ja ampak na robu LS-ja. Drugal ti je pa kr uspel | |
|
| |
Clovek30 Super član
Število prispevkov : 562 Age : 28 Registration date : 09/12/2008 Reputation : 2
| Naslov sporočila: Re: Jimi Hendrix [by Stajerc] Pon Avg 31, 2009 7:59 pm | |
| - Tigris je napisal/a:
- in d anebi bil sred LS-ja ampak na robu LS-ja.
Niti ne. Text izpade bolš ob FP oziroma po domače ob renderju. Sicer Font ni tapravi in tud barve ne. pa mogo bi ga dat tik zram glave mogoč ene 3 milimetre stran... drgač pa za begginer super sig | |
|
| |
Tigris Super član
Število prispevkov : 494 Age : 28 Kraj : Velenje Registration date : 17/02/2009 Reputation : 7
| Naslov sporočila: Re: Jimi Hendrix [by Stajerc] Pon Avg 31, 2009 8:30 pm | |
| mal pogled sig pa boš vidu ka je ob FP-ju ka pa ob LS-ju Sploh v tem primeru pomeni ob LS-ju tut ob FP-ju sej je na eni strani FP na drugi pa LS (če me zastopiš ) | |
|
| |
Procyon MVP
Število prispevkov : 1048 Age : 29 Kraj : 6ft under Registration date : 29/12/2008 Reputation : 40
| Naslov sporočila: Re: Jimi Hendrix [by Stajerc] Pon Avg 31, 2009 8:45 pm | |
| text je rahlo slabo berljiv, Ls bi moral biti levejše. Drugače je pa tole zelo dobro, fajn si se potrudu, bravo. | |
|
| |
Stajerc Novinec
Število prispevkov : 41 Registration date : 18/08/2009 Reputation : 0
| Naslov sporočila: Re: Jimi Hendrix [by Stajerc] Pon Avg 31, 2009 8:47 pm | |
| Hvala lepa vsem za komentarja, super, da vam je kolkr tolk všeč. Če se lotim popravila slike bom pa upošteval kritike lp | |
|
| |
Piksl js mam pa zvezdice =)
Število prispevkov : 547 Kraj : where the wild things are Registration date : 09/12/2008 Reputation : 24
| Naslov sporočila: Re: Jimi Hendrix [by Stajerc] Pon Avg 31, 2009 10:10 pm | |
| Moti me pretrd prehod v negative space. Če imaš to črnino tam brushano jo malo še posmudgaj, da bo bol razgibano. Napis bi bil lahko temnejši Mi je pa na splošno izelo všeč, sploh barve. Sem pozitivno presenečen KIU | |
|
| |
chawaco Moderator
Število prispevkov : 693 Age : 28 Kraj : Maribor Registration date : 09/12/2008 Reputation : 27
| Naslov sporočila: Re: Jimi Hendrix [by Stajerc] Sob Sep 05, 2009 1:00 am | |
| text bi mogu bit pomoje nekje pri roki. kr tam ko je zaj se ne vidi, če boš dal temnejšega se bo pa takoj preveč vpadliv.
pa tiste črte v ozadju so mi všeč.
barve pa men niso všeč...sam okej, to je vrjetno problem v meni, da mi te barve niso všeč tak da okej xP | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Jimi Hendrix [by Stajerc] | |
| |
|
| |
| Jimi Hendrix [by Stajerc] | |
|