SLO GFX Studio
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SLO GFX Studio

Vse o artu in še več

KazaloPortalLatest imagesRegistriraj sePrijava

Something Angelic (Ghost)

Go down 
+2
chawaco
Ghost
6 posters
AvtorSporočilo
Ghost
Super član
Ghost

Število prispevkov : 568
Registration date : 24/01/2009

Something Angelic (Ghost) Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Something Angelic (Ghost)   Something Angelic (Ghost) I_icon_minitimeSre Avg 19, 2009 4:35 pm

Something Angelic (Ghost) Anime1-copy
Nazaj na vrh Go down
chawaco
Moderator
Moderator
chawaco

Število prispevkov : 693
Kraj : Maribor
Registration date : 09/12/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Something Angelic (Ghost)   Something Angelic (Ghost) I_icon_minitimeSre Avg 19, 2009 5:02 pm

Am, kaj naj rečem nekak nimam neke kritike, mam pa en predlog. Vrjetno bi zlo dober izpadlo če bi levo stran zatemniu, na desni pa nardiu ls. Pomoje bi dobu en super light source Smile Pa lahk bi mogoč mal kontrast izbolšau, pa render mal sharpu.

Drgač pa najs text Smile
Nazaj na vrh Go down
Procyon
MVP
Procyon

Število prispevkov : 1048
Kraj : 6ft under
Registration date : 29/12/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Something Angelic (Ghost)   Something Angelic (Ghost) I_icon_minitimeČet Avg 20, 2009 11:21 am

Manjka svetloba in globina. Ostalo je vredu, posebej txt.
Nazaj na vrh Go down
ScoRpZ
Super član
ScoRpZ

Število prispevkov : 486
Registration date : 04/01/2009

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Something Angelic (Ghost)   Something Angelic (Ghost) I_icon_minitimeČet Avg 20, 2009 8:48 pm

UF bom napisou en comment Smile

Pomoje bi mogu desno stran zatemnit pa na levi strani narest LS ker če pogledaš je njena faca ful svetla lasje pa niso ne, zato nebi pršlo (po mojem mnenju) vredu vn če bi moral temnit faco pa lase svetlit, ker je faca že zlo svetla. In tud če pogledaš sence samega renderja vidiš da svetloba "Prihaja" iz leve strani. But that's just my opinion. Drugače pa o vsem ostalem kakor sta rekla chawaco in procyon Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Ghost
Super član
Ghost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Something Angelic (Ghost)   Something Angelic (Ghost) I_icon_minitimeČet Avg 20, 2009 9:38 pm

desno stran sem jaz temnil, ker LS bi se lahko reklo tudi, da je med ostalim tista energy kugla, ki jo drzi v roki...
Nazaj na vrh Go down
Procyon
MVP
Procyon

Število prispevkov : 1048
Kraj : 6ft under
Registration date : 29/12/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Something Angelic (Ghost)   Something Angelic (Ghost) I_icon_minitimeČet Avg 20, 2009 10:01 pm

Tista energy kuga ni dovolj svetla (trenutno), da bi bila LS. Nek brushing pa bo...
Nazaj na vrh Go down
Piksl
js mam pa zvezdice =)
js mam pa zvezdice =)
Piksl

Število prispevkov : 547
Kraj : where the wild things are
Registration date : 09/12/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Something Angelic (Ghost)   Something Angelic (Ghost) I_icon_minitimeČet Avg 20, 2009 10:20 pm

že vem kaj me žul pr tej reči.

kontrast je slab - Render mam močen kontrast medtem, ko ima ozadje zelo rahlega. To neskladje mi ni všeč

globine ni - ozadje je sama megla, pripomore pa tudi dejstvo da je slab kontrast

format je zelo čuden - škoduje kompoziciji in flowi

kompozicija ne odgovarja - render enostavno nima placa da "diha". Če je canvas širši, ima prostor, da se razvije.
Nazaj na vrh Go down
Ghost
Super član
Ghost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Something Angelic (Ghost)   Something Angelic (Ghost) I_icon_minitimeČet Avg 20, 2009 10:53 pm

res hiter popravek, dvignil contrast ozadja 50+, dvignil napis (premalo), dodal LS, spremenil format. vse je nahitro, da se samo dobi obcutek, kako bi bilo...

Something Angelic (Ghost) Anime1-2-copy

zdaj pa spat Hammer
Nazaj na vrh Go down
Mako X
Moderator
Moderator
Mako X

Število prispevkov : 181
Registration date : 25/05/2009

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Something Angelic (Ghost)   Something Angelic (Ghost) I_icon_minitimePet Avg 21, 2009 7:45 pm

osebno mi je prva verzija bolj všeč. problem je samo v tem da nisi izkoristil tiste energijske krogle kot vira svetlobe ker je očitno da to je vir svetlobe, tistega, ki si ga postavil v V2 mi ne deluje pravilen nisem velik svetlobni tehnik ampak vem da pride do interference med dvema samostojnima viroma svetlobe, če sta postavljena durga napram drugi. Sicer pa menim da si njene lasje preveč posmudgal, moral bi to storiti samo s konicami lasmi in ne na polovici, efekt je zelo flat, določe dele las bi moal izostriti. bg mi je všeč paše glede na focal point. bi pa zelo rad vidil original stock/render ki si ga uporabil da bolje lahko oceinm transformacijo.

pri v2 me moti da si ji odrezal noge, ker sedaj deluje zelo neproporcionalno, pomoje bi jo moral odrezati vsaj malo nad pasom in ne pod pasom, poleg tega bi ti v v2 priporočil da jo dvigneš navzogr, tako boš pridobil kar se tiče skladja, vsaj meni se tako zdi.

text se mi pa zelo dopade v v1
Nazaj na vrh Go down
Ghost
Super član
Ghost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Something Angelic (Ghost)   Something Angelic (Ghost) I_icon_minitimePet Avg 21, 2009 8:35 pm

Something Angelic (Ghost) Anime1-3

brez (dodatnega) LS:

Something Angelic (Ghost) Anime1-2-copy

ce ji odrezem malo nad pasom, ji odrezem tudi konice prtov

Render (samo krila sem odrezal): http://www.shrani.si/f/1e/10x/3qfK71jL/2ml9hk.png
Nazaj na vrh Go down
Mako X
Moderator
Moderator
Mako X

Število prispevkov : 181
Registration date : 25/05/2009

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Something Angelic (Ghost)   Something Angelic (Ghost) I_icon_minitimePet Avg 21, 2009 9:21 pm

aha torej si ti dodal to energijsko kuglo, fajn lepa idejca, samo malo jo je treba še dodelati v tem smislu da se njen "glow" oziroma sijajnost/svetilnost ne konča tako sunkovito in jo tako potem uporabiš kot light source, drugače pa glede na render kot tak je končni rezultato po mojem uspeh Wink
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Something Angelic (Ghost)   Something Angelic (Ghost) I_icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Something Angelic (Ghost)
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» God of War (Ghost)
» Spiderman (Ghost)
» Ghost gallery
» Fear of the Dark [Ghost]
» Ghost gallery