| Something Angelic (Ghost) | |
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Ghost Super član
Število prispevkov : 568 Age : 30 Registration date : 24/01/2009 Reputation : 5
| Naslov sporočila: Something Angelic (Ghost) Sre Avg 19, 2009 4:35 pm | |
| | |
|
| |
chawaco Moderator
Število prispevkov : 693 Age : 28 Kraj : Maribor Registration date : 09/12/2008 Reputation : 27
| Naslov sporočila: Re: Something Angelic (Ghost) Sre Avg 19, 2009 5:02 pm | |
| Am, kaj naj rečem nekak nimam neke kritike, mam pa en predlog. Vrjetno bi zlo dober izpadlo če bi levo stran zatemniu, na desni pa nardiu ls. Pomoje bi dobu en super light source Pa lahk bi mogoč mal kontrast izbolšau, pa render mal sharpu. Drgač pa najs text | |
|
| |
Procyon MVP
Število prispevkov : 1048 Age : 29 Kraj : 6ft under Registration date : 29/12/2008 Reputation : 40
| Naslov sporočila: Re: Something Angelic (Ghost) Čet Avg 20, 2009 11:21 am | |
| Manjka svetloba in globina. Ostalo je vredu, posebej txt. | |
|
| |
ScoRpZ Super član
Število prispevkov : 486 Registration date : 04/01/2009 Reputation : 1
| Naslov sporočila: Re: Something Angelic (Ghost) Čet Avg 20, 2009 8:48 pm | |
| UF bom napisou en comment Pomoje bi mogu desno stran zatemnit pa na levi strani narest LS ker če pogledaš je njena faca ful svetla lasje pa niso ne, zato nebi pršlo (po mojem mnenju) vredu vn če bi moral temnit faco pa lase svetlit, ker je faca že zlo svetla. In tud če pogledaš sence samega renderja vidiš da svetloba "Prihaja" iz leve strani. But that's just my opinion. Drugače pa o vsem ostalem kakor sta rekla chawaco in procyon | |
|
| |
Ghost Super član
| Naslov sporočila: Re: Something Angelic (Ghost) Čet Avg 20, 2009 9:38 pm | |
| desno stran sem jaz temnil, ker LS bi se lahko reklo tudi, da je med ostalim tista energy kugla, ki jo drzi v roki... | |
|
| |
Procyon MVP
Število prispevkov : 1048 Age : 29 Kraj : 6ft under Registration date : 29/12/2008 Reputation : 40
| Naslov sporočila: Re: Something Angelic (Ghost) Čet Avg 20, 2009 10:01 pm | |
| Tista energy kuga ni dovolj svetla (trenutno), da bi bila LS. Nek brushing pa bo... | |
|
| |
Piksl js mam pa zvezdice =)
Število prispevkov : 547 Kraj : where the wild things are Registration date : 09/12/2008 Reputation : 24
| Naslov sporočila: Re: Something Angelic (Ghost) Čet Avg 20, 2009 10:20 pm | |
| že vem kaj me žul pr tej reči.
kontrast je slab - Render mam močen kontrast medtem, ko ima ozadje zelo rahlega. To neskladje mi ni všeč
globine ni - ozadje je sama megla, pripomore pa tudi dejstvo da je slab kontrast
format je zelo čuden - škoduje kompoziciji in flowi
kompozicija ne odgovarja - render enostavno nima placa da "diha". Če je canvas širši, ima prostor, da se razvije. | |
|
| |
Ghost Super član
| Naslov sporočila: Re: Something Angelic (Ghost) Čet Avg 20, 2009 10:53 pm | |
| res hiter popravek, dvignil contrast ozadja 50+, dvignil napis (premalo), dodal LS, spremenil format. vse je nahitro, da se samo dobi obcutek, kako bi bilo... zdaj pa spat | |
|
| |
Mako X Moderator
Število prispevkov : 181 Age : 41 Registration date : 25/05/2009 Reputation : 10
| Naslov sporočila: Re: Something Angelic (Ghost) Pet Avg 21, 2009 7:45 pm | |
| osebno mi je prva verzija bolj všeč. problem je samo v tem da nisi izkoristil tiste energijske krogle kot vira svetlobe ker je očitno da to je vir svetlobe, tistega, ki si ga postavil v V2 mi ne deluje pravilen nisem velik svetlobni tehnik ampak vem da pride do interference med dvema samostojnima viroma svetlobe, če sta postavljena durga napram drugi. Sicer pa menim da si njene lasje preveč posmudgal, moral bi to storiti samo s konicami lasmi in ne na polovici, efekt je zelo flat, določe dele las bi moal izostriti. bg mi je všeč paše glede na focal point. bi pa zelo rad vidil original stock/render ki si ga uporabil da bolje lahko oceinm transformacijo.
pri v2 me moti da si ji odrezal noge, ker sedaj deluje zelo neproporcionalno, pomoje bi jo moral odrezati vsaj malo nad pasom in ne pod pasom, poleg tega bi ti v v2 priporočil da jo dvigneš navzogr, tako boš pridobil kar se tiče skladja, vsaj meni se tako zdi.
text se mi pa zelo dopade v v1 | |
|
| |
Ghost Super član
| Naslov sporočila: Re: Something Angelic (Ghost) Pet Avg 21, 2009 8:35 pm | |
| | |
|
| |
Mako X Moderator
Število prispevkov : 181 Age : 41 Registration date : 25/05/2009 Reputation : 10
| Naslov sporočila: Re: Something Angelic (Ghost) Pet Avg 21, 2009 9:21 pm | |
| aha torej si ti dodal to energijsko kuglo, fajn lepa idejca, samo malo jo je treba še dodelati v tem smislu da se njen "glow" oziroma sijajnost/svetilnost ne konča tako sunkovito in jo tako potem uporabiš kot light source, drugače pa glede na render kot tak je končni rezultato po mojem uspeh | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Something Angelic (Ghost) | |
| |
|
| |
| Something Angelic (Ghost) | |
|