SLO GFX Studio
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SLO GFX Studio

Vse o artu in še več

KazaloPortalLatest imagesRegistriraj sePrijava

Dragon/nek sprite v2 signature

Go down 
3 posters
AvtorSporočilo
Procyon
MVP
Procyon

Število prispevkov : 1048
Kraj : 6ft under
Registration date : 29/12/2008

Dragon/nek sprite v2  signature Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Dragon/nek sprite v2 signature   Dragon/nek sprite v2  signature I_icon_minitimePon Jul 20, 2009 12:37 am

Torej, moj najnovejši projekt (vbistvu niti ne ker sem ga - prvo sliko - dokončal prejšnji teden, pa sem ga danes malo 'dodelal'). Prva od sveh slik je neko nadaljevanje stila prejšnjega izdelka (back in cyon), ampak mi ni bila všeč (vseeno jo dam na ogled, izogibajte se flejmu na to sliko prosim!), pa sem jo potem 'malo' dodelal (ubistvu odstranil sprite, zamenjal text pa še ene par malenkosti naredu).

Dragon/nek sprite v2  signature Sebrez

Dragon/nek sprite v2  signature Dragon-ab
Nazaj na vrh Go down
Mako X
Moderator
Moderator
Mako X

Število prispevkov : 181
Registration date : 25/05/2009

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dragon/nek sprite v2 signature   Dragon/nek sprite v2  signature I_icon_minitimePon Jul 20, 2009 8:41 pm

pa sj v bistvu mi je všeč, barve bi lahko bile bolj žive, trenutno mi delujejo zelo voščene (crayons)/sprane. to bi sicer lahko bil zelo dober bg za sprite, samo bolj bi potem moral določiti pozicije in se poigrati s celotno kompozicijo, sicer mi je pa všeč da eksperimentiraš in probavaš nekaj kar je zate novega. tk da keep it up Wink
Nazaj na vrh Go down
Tilenm
Član
Tilenm

Število prispevkov : 64
Registration date : 22/07/2009

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dragon/nek sprite v2 signature   Dragon/nek sprite v2  signature I_icon_minitimeSre Jul 22, 2009 5:25 pm

se mi zdi prva slika bolša sam še tekst bi lahk dav iz druge slike na prvo al pa postavo na isto mesto pa bi blo še bolš
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dragon/nek sprite v2 signature   Dragon/nek sprite v2  signature I_icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Dragon/nek sprite v2 signature
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» sprite [klanko]
» sprite smudge [klanko]
» little dragon