| xSamo's gallery | |
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
xSamo Novinec
Število prispevkov : 18 Registration date : 16/02/2009 Reputation : 0
| Naslov sporočila: xSamo's gallery Pon Feb 16, 2009 8:16 pm | |
| | |
|
| |
Ghost Super član
Število prispevkov : 568 Age : 30 Registration date : 24/01/2009 Reputation : 5
| Naslov sporočila: Re: xSamo's gallery Pon Feb 16, 2009 8:21 pm | |
| ce povem na splosno... ponekod render ni blendan, izogibaj se temu, da FP (focal point) postavljas na robe siga, ker imas potem na drugi strani prazno. Fonti (pisave) vecinoma niso vredu, ker so prevec v kotih, premajhne,... za zacetnika so slike dobre. | |
|
| |
xSamo Novinec
| Naslov sporočila: Re: xSamo's gallery Pon Feb 16, 2009 8:23 pm | |
| - Ghost je napisal/a:
- ce povem na splosno... ponekod render ni blendan, izogibaj se temu, da FP (focal point) postavljas na robe siga, ker imas potem na drugi strani prazno. Fonti (pisave) vecinoma niso vredu, ker so prevec v kotih, premajhne,... za zacetnika so slike dobre.
kko bi pa render blendu? mislm nwm kai je to se nism niker zaslediu... | |
|
| |
Ghost Super član
| Naslov sporočila: Re: xSamo's gallery Pon Feb 16, 2009 8:33 pm | |
| - xSamo je napisal/a:
- Ghost je napisal/a:
- ce povem na splosno... ponekod render ni blendan, izogibaj se temu, da FP (focal point) postavljas na robe siga, ker imas potem na drugi strani prazno. Fonti (pisave) vecinoma niso vredu, ker so prevec v kotih, premajhne,... za zacetnika so slike dobre.
kko bi pa render blendu? mislm nwm kai je to se nism niker zaslediu... blendati pomeni, da se zlije z ozadjem, to lahko dosezes tako, da npr. pobrises robove renderja z radirko 25% oz. uporabis blur tool. tvoj komentar v temi za borbo, da en sig ne delas vec kot uro... to kar delam trenutno, delam ze 3. dan, po par ur na dan, pa sem komaj na 1/4 do 1/3 izdelka. | |
|
| |
xSamo Novinec
| Naslov sporočila: Re: xSamo's gallery Pon Feb 16, 2009 8:44 pm | |
| - Ghost je napisal/a:
- xSamo je napisal/a:
- Ghost je napisal/a:
kko bi pa render blendu? mislm nwm kai je to se nism niker zaslediu... blendati pomeni, da se zlije z ozadjem, to lahko dosezes tako, da npr. pobrises robove renderja z radirko 25% oz. uporabis blur tool.
tvoj komentar v temi za borbo, da en sig ne delas vec kot uro... to kar delam trenutno, delam ze 3. dan, po par ur na dan, pa sem komaj na 1/4 do 1/3 izdelka. Dobr si ti pol ja lej sam jst sm napisu začetnik začetniške stvari sepa pumoje ne delajo tok douk ^^ pa tenx k si mal povedu za blendat pa to | |
|
| |
xSamo Novinec
| Naslov sporočila: Re: xSamo's gallery Sre Feb 18, 2009 10:29 pm | |
| | |
|
| |
xSamo Novinec
| Naslov sporočila: nova Čet Feb 19, 2009 8:09 pm | |
| evo ena nova: komentirite pa ucenjujte prosm pa mal povejte kai je za popraut! | |
|
| |
xSamo Novinec
| |
| |
nushika Novinec
Število prispevkov : 8 Registration date : 20/02/2009 Reputation : 0
| Naslov sporočila: Re: xSamo's gallery Pet Feb 20, 2009 11:32 pm | |
| kr lepe slike delaš. preber si še ka tut pa bo. za use ti dam 8/10 za beginnerja | |
|
| |
Clovek30 Super član
Število prispevkov : 562 Age : 28 Registration date : 09/12/2008 Reputation : 2
| Naslov sporočila: Re: xSamo's gallery Sob Feb 21, 2009 12:01 pm | |
| za begginerja si dober... mogoče me mal mot pisava pa ponekod barve.. Preber si še kak tut | |
|
| |
Procyon MVP
Število prispevkov : 1048 Age : 29 Kraj : 6ft under Registration date : 29/12/2008 Reputation : 40
| Naslov sporočila: Re: xSamo's gallery Sob Feb 21, 2009 12:11 pm | |
| Jap, txt te matra. Preberi si chawacotov tut pa boš hitro razumel. Te zadje sliko so že Novice (ampakne vse) <- samo namig. | |
|
| |
Ghost Super član
| Naslov sporočila: Re: xSamo's gallery Sob Feb 21, 2009 10:36 pm | |
| ta zadnja... font mi ni vsec, obroba text-a, barva ozadja in render je prevec ožgan. ostala tvoja dela so mi bolj vsec lp, | |
|
| |
nushika Novinec
| Naslov sporočila: Re: xSamo's gallery Ned Feb 22, 2009 3:08 pm | |
| nove slike so zlo kul! sam narutota bi lohka mal popravu! ocena:5/10 una slika kill bill je ful dobra sam neki ji manka pa nevem še kaj in kaj ji manjka ti bom pa še napisala ocena:1/5 | |
|
| |
nushika Novinec
| |
| |
nushika Novinec
| Naslov sporočila: Re: xSamo's gallery Čet Mar 19, 2009 9:57 am | |
| Dobr si za begginerja pa slike so tut ql sam mogoč pr keri maš kej za popraut! ROCK! Tripple posting ?!
I mean... W000T? 2 dni?
Lp, sTD2 | |
|
| |
dayvids Član
Število prispevkov : 197 Age : 33 Registration date : 08/02/2009 Reputation : 6
| Naslov sporočila: Re: xSamo's gallery Čet Mar 19, 2009 5:18 pm | |
| Pa zaklen to galerijo kr uporabnik je tak na banu še za en mesc pa pou O.o Ti boš učiu moderatorje ?? 1 dan al 2 ? Poleg tega je to tud spam --> veš kaj je Princou ZS ?Pa k se mi smilš... boš ušu brez banna =/Lp. لها الذئب | |
|
| |
Princ.^^ Admin
Število prispevkov : 498 Registration date : 30/11/2008 Reputation : 5
| Naslov sporočila: Re: xSamo's gallery Čet Mar 19, 2009 6:08 pm | |
| Ne ni blokiran, očitno ne spremlaš Obvestil. Če ga še dolg ne bo na forum, bom pa zakleno ja. | |
|
| |
dayvids Član
Število prispevkov : 197 Age : 33 Registration date : 08/02/2009 Reputation : 6
| Naslov sporočila: Re: xSamo's gallery Čet Mar 19, 2009 6:27 pm | |
| - dayvids je napisal/a:
- Pa zaklen to galerijo kr uporabnik je tak na banu še za en mesc pa pou
O.o Ti boš učiu moderatorje ?? 1 dan al 2 ? Poleg tega je to tud spam --> veš kaj je Princou ZS ? Pa k se mi smilš... boš ušu brez banna =/
Lp. لها الذئب Jao ... nebi o tem... pač nism opazu da ni blokiran in sem mislu zka niso zaklenal Usak blokiran se enkrat odblokira ! Če imaš kaj za pripomnit mi ne kle spammat ampak spoznaj Princ.^^-ou ZS. Če bo tako nadaljeval boš tudi ti zablokeran in tvoja galerija.Veš, Leonardo Da Vinci je zelo znan slikar.. ampak lej ga zlomka - mrtu je že douk cajta ampak njegove galerije niso zaprlin folk še vedno kritizera in hvali njegova dela..Zdaj pa TOČKA !!!Lp. لها الذئب (nearabci me kličejo Wolfy. ) | |
|
| |
nushika Novinec
| |
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: xSamo's gallery | |
| |
|
| |
| xSamo's gallery | |