| Merry.Cc's Arts | |
|
+5Wolfy. dayvids ScoRpZ Piksl Merry.Cc 9 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Merry.Cc Grafik
Število prispevkov : 40 Age : 29 Registration date : 06/02/2009 Reputation : 2
| Naslov sporočila: Merry.Cc's Arts Ned Feb 08, 2009 1:44 pm | |
| 1.Najstarejša izmed mojih: napis mi je ušeč druga pa niti ne tak. 2.ena izmed mojih najbolših del.. samo smuđanje pa ene par c4djev. 3.render ni lep drgač pa mi je ušeč , nekak nova je v mojem stilu. 4.za borbo prot klankotu . se mi useen zdi moja bolša od njegove. 5. bol za šalo kot za res.. čeprav sploh ni slaba. upam no. 6.ta je neki z kliping maskom naresta pa neki spejca je uzadi .. kr ratala čeprav ma procyon neke tuf komente:D 10. moja prva in upam da ne zadnja animacija .. tak so mi ušeč zaj tile spirite rendrji:D .. ful so smešni ko so take slabe kvalitete. no to so dela ki sm jih naredu mal nazaj .. ostalo še prihaja.. | |
|
| |
Piksl js mam pa zvezdice =)
Število prispevkov : 547 Kraj : where the wild things are Registration date : 09/12/2008 Reputation : 24
| Naslov sporočila: Re: Merry.Cc's Arts Ned Feb 08, 2009 2:44 pm | |
| 1- se mi ne zdi nič posebnega
2- mi je zelo všeč in nimam več komentarjev
3- levo do FP-ja je premočna gmota, oziroma pregosta in poruši ravnotežje, še sploh ker je na desni nekaj vektorskih elementov.
4- Mi je zelo všeč, moti me edino sivost renderja oziroma slab kontrast.
5- Preveč topaza
6- zopet nič posevnega. Enostavno preveč konstantna je - ni nič dobro definiranih oblik.
7- Ozadje je v redu, me pa moti da je sprite samo dodan čez. | |
|
| |
Merry.Cc Grafik
| Naslov sporočila: Re: Merry.Cc's Arts Sob Mar 14, 2009 2:48 am | |
| 1-Rocknrolla ( navdih : film Rocknrolla , vector art ..) 2-Funk ( en poskus retro siga) 3-Scrubbed ( po mojem odlično delo za tedanje čase (stara slika) ) 4-Pink Floyd (Slika moje najljubše skupine) 5-Style ( barve so mi všeč ko pes) 6-Fake smile ( ena izmed mojih bolših , oziroma vsaj najbolj izvirnih) 7-Serious ( Mogoče mal preveč topaza , in mal pretemna .. sam ka češ , se mi ne da popravlat .. razn na osebne usluge) 8-Outsider ( depth že depth , sam kaj ko je preveč izrazit) 9-Prepare ( pravijo , nekam slabe barve in ozadje .. men se pa ful dopade) 10-CollabMarvel ( sodelovanje s enim na sigtutorials.com) 11-Fresh ( men lepe barve ) Desna stran siga <3 12-Ena izmed najnovejših in najbolj smešnih usaj meni no. 13-Palladin ( najnovejši sig , sm ga hotu dat na travian SOTW pa sm pozabu da je tema hokej:D ) - Deff work + stock paladin. No , kot vidite sem se spet vrnil na forum .. upam da tokrat več komentirate kot prej .. in prosim vas da če že komentirate.. komentirajte v stilu Piksla : 1- .... 2- .... itd. Jutri verjetno kaka nova slika. | |
|
| |
ScoRpZ Super član
Število prispevkov : 486 Registration date : 04/01/2009 Reputation : 1
| Naslov sporočila: Re: Merry.Cc's Arts Sob Mar 14, 2009 2:36 pm | |
| 1- WOU 2- Tista rdeča barva me moti 3- Tega sem že komentiral na FA 4- Focal se malo slabo vidi zaradi premočnega LSja 5- Kr vredu, čeprav "okvir" si dal na Screen al Overlay? To ni vredu, pa tiste črte čez focal niso vredu 6- Ta mi pa ni všeč 7- Desna stran mi ni všeč, pa preveč topaza ja 8- Ozadje od stocka se preveč vidi, pa Pen Tool mi ni všeč 9- Ozadje mi ni všeč, pa preveč tistih črt 10- Ta mi je kar všeč? 11- Tist pravokotnik levo mi ni všeč 12- Lepa 13- Tudi kar vredu Da ne boš razočaran zaradi komentov. To so samo moja mnenja. Zgleda, da mi tvoj stil sploh ni všeč Ampak še enkrat to so moja mnenja . Zdj pa še ti kej pokomentiri PS: Se vidi, da se zelo zelo trudiš. | |
|
| |
dayvids Član
Število prispevkov : 197 Age : 33 Registration date : 08/02/2009 Reputation : 6
| Naslov sporočila: Re: Merry.Cc's Arts Sob Mar 14, 2009 2:55 pm | |
| Ma tak mal svoj stil kjer se flow ozadja in renderja tepeta.. zato mal čudno pride | |
|
| |
Piksl js mam pa zvezdice =)
Število prispevkov : 547 Kraj : where the wild things are Registration date : 09/12/2008 Reputation : 24
| Naslov sporočila: Re: Merry.Cc's Arts Sob Mar 14, 2009 9:54 pm | |
| 5, 6 - sta mi zelo všeč - nimam komentarjev 1,2 - sta mi zanimiva - stil ima dober potencial 4,7,8,12 - se zdijo, kot nedodelane, manjkajo neke konkretne oblike - 12 - preveč razpršeno (čeprav ni slab) 8 - premalo raznolikih oblik 7-pretemno, sicer se nekaj vidi, ampak nič konkretnejšega 4 - podobno kot 8, le da se mi zdi samo kup megle 11 - sicer bi bil lahko v redu, samo mi ni všeč "razdelitev" na svetle in temne dele 13, 10 - Mislim, da sta pod nivojem, kar se tiče tega koliko si ti pomoje sposoben 9 - mi je zelo všeč edino moti me ozadje 3 - sem pustil za konec, ker ne vem kako bi komentiral. Po eni strani mi je všeč pa všeč mi je ta nor utesnjeni občutek, ki ga ustvarja moti pa me "nedodelana" desna stran in povdarek rdečega (nahrbtnika?) Stili pri nekaterih se tepejo, oziroma so različni, kar mi daje občutek, da sprobavaš različne reči. Moj nasvet bi bil, da se skoncentriraš na vektorske. Če to dobro razviješ bodo nastali resnično unikatni in impresivni sigi... ...in da bol pogosto objavlaš | |
|
| |
Merry.Cc Grafik
| Naslov sporočila: Re: Merry.Cc's Arts Ned Mar 15, 2009 6:17 pm | |
| | |
|
| |
Merry.Cc Grafik
| Naslov sporočila: Re: Merry.Cc's Arts Pet Mar 20, 2009 12:13 pm | |
| | |
|
| |
Wolfy. Jezni Moderator
Število prispevkov : 679 Age : 25 Registration date : 04/12/2008 Reputation : 5
| Naslov sporočila: Re: Merry.Cc's Arts Pet Mar 20, 2009 12:43 pm | |
| Nimamo kritik ˘-˘ mogoče pri nekaterih manjka flow. Sam tole je za medium.. | |
|
| |
dayvids Član
| Naslov sporočila: Re: Merry.Cc's Arts Pet Mar 20, 2009 9:39 pm | |
| Have to be good Drgač flowa ni pr 1. druga je pa super | |
|
| |
Merry.Cc Grafik
| Naslov sporočila: Re: Merry.Cc's Arts Pet Mar 20, 2009 10:25 pm | |
| ja .. vem da ni pri prvi flowa .. sj ni treba da je pri usaki , ne? .. kakorkoli hvala za rejtinge .. ko bosta delala kdaj deff worke al pa vsaj slike u tem stilu .. bosta vidla da ne izgleda lepo če je neki fest sci-fi .. kar hočem rečt je to da ni treba da so pri usaki sliki neki space efekti .. ta mi je tipičn primer surreal lifa:D | |
|
| |
ScoRpZ Super član
| Naslov sporočila: Re: Merry.Cc's Arts Pet Mar 20, 2009 10:52 pm | |
| uffff. Zadnja mi je pa tok ušeč, da jo bom rippou Ne hecam se Res svaka čast. Ta mi je zlo ušeč. Mogoče idin tista rumeno-uranžna pri napisu malo preveč izstopa, Depth mogoče ni ravno najboljši (Uzami 200px soft brush pa malo robove potemni). | |
|
| |
Merry.Cc Grafik
| Naslov sporočila: Re: Merry.Cc's Arts Ned Mar 29, 2009 8:43 pm | |
| | |
|
| |
dayvids Član
| Naslov sporočila: Re: Merry.Cc's Arts Ned Mar 29, 2009 10:22 pm | |
| Tole ne paše v uste, pa tut ni nekega flowa, lsja tut ni, pa prazno je fjst | |
|
| |
chawaco Moderator
Število prispevkov : 693 Age : 28 Kraj : Maribor Registration date : 09/12/2008 Reputation : 27
| Naslov sporočila: Re: Merry.Cc's Arts Ned Mar 29, 2009 10:51 pm | |
| lol, cela poanta siga je v tem, da ima tole v ustih - pomen da "tole kriči it ust" (think so). Zlo so mi všeč tile delčki wireframou okol in effekti In pa seveda sama ideja Zdj pa vrni coment | |
|
| |
dayvids Član
| Naslov sporočila: Re: Merry.Cc's Arts Ned Mar 29, 2009 10:52 pm | |
| Ja sam men se zdi da ne paše... nwm no.. | |
|
| |
Merry.Cc Grafik
| Naslov sporočila: Re: Merry.Cc's Arts Pon Mar 30, 2009 3:05 pm | |
| to se teb zdi k še rasteš .. skratka , tak je ko chawaco reku ja . | |
|
| |
Merry.Cc Grafik
| Naslov sporočila: Re: Merry.Cc's Arts Pon Mar 30, 2009 7:03 pm | |
| | |
|
| |
Ghost Super član
Število prispevkov : 568 Age : 30 Registration date : 24/01/2009 Reputation : 5
| Naslov sporočila: Re: Merry.Cc's Arts Pon Mar 30, 2009 7:37 pm | |
| na zadnji mi je vse zelo vsec, okvir se zelo lepo ujema s samim sigom. najlepsi so mi se tvoji vektorski sigi | |
|
| |
Procyon MVP
Število prispevkov : 1048 Age : 29 Kraj : 6ft under Registration date : 29/12/2008 Reputation : 40
| Naslov sporočila: Re: Merry.Cc's Arts Pon Mar 30, 2009 8:41 pm | |
| Prvo Yell sig: Dobr sam koncapt mi je kr všeč, edin izvedba (okol ust) ni najboljša. Mogoče bi lahko nekaj teh 'delcev' malo dalj narisal, bi bil večji učinek. Bg je dost dobr, ful mi je všeč da je mal barve zravn Pa ta tadrug: Dobr, dobr. Uporaba c4d-jev zlo dobra, hm kompozicija... Border mi je zlo všeč, tist pentool pa... nevem, mogoče obroba ni najboljša. | |
|
| |
Wolfy. Jezni Moderator
Število prispevkov : 679 Age : 25 Registration date : 04/12/2008 Reputation : 5
| Naslov sporočila: Re: Merry.Cc's Arts Pon Mar 30, 2009 8:57 pm | |
| tvoj prejšni stil mi j bolj všeč.. | |
|
| |
ScoRpZ Super član
| Naslov sporočila: Re: Merry.Cc's Arts Sob Maj 16, 2009 9:28 am | |
| HAHA. In pol ti men rečeš da nej bolj na ozadjih delam. Ok nič ne rečem. Samo poglej tvoja 2 zadnja siga. Ozadje pri predzadnjem sux totalno. Ubistvu ga sploh ni. Pri zadjem je pa samo zabluran C4D al whatever je tisto. Pri zadnji je text vredu samo je predaleč od focala. Pri zadnji okvir na levi čist faljen, un c4d pred faco ne paše.
Prva mi sploh ni ušeč, začetniška mi deluje. PS: Zakaj pri prvi piše BY CRAZY? | |
|
| |
Merry.Cc Grafik
| Naslov sporočila: Re: Merry.Cc's Arts Sre Maj 20, 2009 8:08 pm | |
| Ohoho .. nekdo je pametn?
Pač sem imel svoje obdobje .. ko sem delal simpl slike , pa to je poanta retro sigov , sicer je dost modernega pridiha v obeh 2 , a vendar liči na retro .. Prosim te , ne bit vzvišen , ker izpade otročje (namig)
Ps:Moj novi nick Je CrazyDiamond .. pa sploh ni več tako nov. | |
|
| |
ScoRpZ Super član
| Naslov sporočila: Re: Merry.Cc's Arts Sre Maj 20, 2009 9:33 pm | |
| Pač mam jst obdobje k ne vložim vsega svojega znanja v sig, in me tvoji komentarji ne zanimajo. Ne dajem se za vzišnega, povedal sem ti svoje mnenje, čeprav ne na najlepši način. Otročje? Kolikor jaz vem sem otrok, če pa ti pri 14 nisi več otrok pa svaka ti čast | |
|
| |
Merry.Cc Grafik
| Naslov sporočila: Re: Merry.Cc's Arts Pet Maj 22, 2009 11:50 pm | |
| 1. Zakaj sploh delaš sig , za katerega se ne potrudiš?
2. Daješ se za vzvišenega , to je dejstvo.
3. Res si na grd način povedal svoje arogantno mnenje.
4. Mogoče sem po starosti res dosti mlajši od tebe , sam se mi zdi da se vsaj na forumu , vedem dosti bolj odraslo.
Me pa res zanima kok si star. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Merry.Cc's Arts | |
| |
|
| |
| Merry.Cc's Arts | |
|