| cammy's gallery | |
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
cammy Novinec
Število prispevkov : 13 Registration date : 10/12/2008 Reputation : 0
| Naslov sporočila: cammy's gallery Tor Dec 30, 2008 7:28 pm | |
| Moja galerija. Izdelki že videni na travianu, le da tam očitno ni cajta za komentarje.. Tko da se priporočam, vsake kritike sem vesela. | |
|
| |
chawaco Moderator
Število prispevkov : 693 Age : 28 Kraj : Maribor Registration date : 09/12/2008 Reputation : 27
| Naslov sporočila: Re: cammy's gallery Tor Dec 30, 2008 8:07 pm | |
| pozdravljena spet tuki no, prva je čist noobish, druga pa sploh ni tok slaba LS je dobr postavljen pa tut sam končen izgled je dobr, sam bi blo pa boljš če bi biu okvir sam en črn, pa text je čist mim. za flow bi lahko rekli da je uspel...na levi. še boljš bi biu, či bi tekel skupaj z LS oz. LS z njim, torej da bi LS obrnla, da bi prihajal z desne. maš potencial | |
|
| |
cammy Novinec
| Naslov sporočila: Re: cammy's gallery Tor Dec 30, 2008 8:21 pm | |
| uf, kok se najino mnenje razlikuje Me pa zanima kaj je LS? Pa men tut okvir ni ušeč, sam črn mi je pa preveč u easy, tako da ga nameravam popravit še danes. Bom prilepila takoj ko ga dodelam. Oh, pa hvala | |
|
| |
chawaco Moderator
Število prispevkov : 693 Age : 28 Kraj : Maribor Registration date : 09/12/2008 Reputation : 27
| Naslov sporočila: Re: cammy's gallery Tor Dec 30, 2008 8:33 pm | |
| LS je light source, to pa vrjetn veš kaj je ane? drgač pa včasih je manj več ane in se je bolj držat stvari ki so preprosti in u izi. no komaj čakm da vidmo kaj novega | |
|
| |
cammy Novinec
| |
| |
chawaco Moderator
| Naslov sporočila: Re: cammy's gallery Tor Dec 30, 2008 9:07 pm | |
| aha, že boljš font bi sicr še vedn lahk biu boljši (kaj podobnega times new roman al pa tem navadnim pisavam bi blo boljš, ampak ne lih tem)...drgač pa hmm..nimam kaj za rečt lahk bi še mal delala na globini, pa všeč mi je, da si zatemnila kota, tak tut LS pride bolj do izraza aja, pa še glede robova...se mi zdi da bi blo boljš, če bi biu mal debelejši pa tko ko prej sam ob straneh aja, pa sj ona prva tu ni TOLK noobish...sam ni mi prevč všeč...prevč..noobish deluje xD | |
|
| |
cammy Novinec
| Naslov sporočila: Re: cammy's gallery Tor Dec 30, 2008 9:27 pm | |
| Z globino mam probleme, bom vadla, upam da mi bo šlo kej bolš.. Pa poiskat si moram kak navden in hkrati nenavaden text, če veš kaj mislm, ker ti klasični fonti mi res niso ušeč.. bom u kratkem najdla par lepih, a po izgledu preprostih. mja, rob tut men ni preveč ušeč. sm dobila idejo da bi rob ob strani nardila navzven pa d bi šu iz črnega čedalje bolj na prosojno.. Pa zakaj ti noobish deluje taprva? Pa hvala za pomoč, takih sem vedno vesela (še posebi k jih je zlo mal) | |
|
| |
chawaco Moderator
| Naslov sporočila: Re: cammy's gallery Tor Dec 30, 2008 9:41 pm | |
| prevč...risano mi vse deluje...če veš kwa mislm...text je..sj veš kaj LS je ql, pa tut negative space je fajn, sam vseen... | |
|
| |
Piksl js mam pa zvezdice =)
Število prispevkov : 547 Kraj : where the wild things are Registration date : 09/12/2008 Reputation : 24
| Naslov sporočila: Re: cammy's gallery Sre Dec 31, 2008 12:05 am | |
| - cammy je napisal/a:
Pri prvem so mi všeč uporabljeni efekti. So pa barve zelo problematične. Sicer je v redu da ni monochromatsko, ampak modra se težko meša s oranžno. Če bi bilo vse skupaj v hladnejših odtenkih (modra, zelena, rumena) bi bilo dosti bolje Mi je pa všeč, ker ima nek flow Drugi mi je všeč. Probaj edino še malo "spucat" Da dobiš globino oziroma DOF efekt uporabi blur tool oziroma nekatere dele malo zatemniš. Leva stran nakazuje nek flow, ampak ga potem desna zmede Izostri obraz in del telesa, ki je bližji, ker je sedaj preveč zabluran Čez dodaj še en layer ga prebarvaj na temnejšo sivo in blending nastavi na soft light. To bo malo sčistilo in popravilo kontrast, ter dodalo na globini. Pa pazi še na kompozicijo. Ni vedno dobro, da daš notri ves render. Dostikrat je dovol, če imaš v sigu samo glavo oziroma zgorni del rednerja (sli pa najbol zanimiv) | |
|
| |
cammy Novinec
| Naslov sporočila: Re: cammy's gallery Ned Maj 10, 2009 10:53 pm | |
| po doooooougem času nesodelovanja na forumu limam sig ki ste ga verjetno že opazili na travianu. Moram pa rečt da sm ultra ponosna nanga no.. | |
|
| |
ScoRpZ Super član
Število prispevkov : 486 Registration date : 04/01/2009 Reputation : 1
| Naslov sporočila: Re: cammy's gallery Ned Maj 10, 2009 11:27 pm | |
| WOU :O Tale je pa res hud. Mogoče ozadje mal na levi ko so neke črke ne sede najbols. Tisti pentoolingi so tud kr uredu Moti me idino ker ni nekega flowa. TIste črte tišijo v levo ostalo pa nekak u desni zgornji kot. So mi pa ušeč tisti efekti desno. Text je tud kr ql KIU | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: cammy's gallery | |
| |
|
| |
| cammy's gallery | |
|