| Roko | |
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Roko Član
Število prispevkov : 187 Age : 29 Kraj : Kamnik-Mekinje Registration date : 05/12/2008 Reputation : 0
| Naslov sporočila: Roko Pon Dec 22, 2008 11:47 pm | |
| Evo moja prva slika(cheese upam da ne zameriš ker sem izbral isto smer kot ti) | |
|
| |
K_I_N_G Član
Število prispevkov : 94 Age : 28 Registration date : 07/12/2008 Reputation : 1
| Naslov sporočila: Re: Roko Tor Dec 23, 2008 12:15 am | |
| saj je še kar lepa ampak vseeno je od cheesa boljša keer pri tebi so nlp-ji če se nemotem pa barva pisave ni lepa tako da cheesu ne szežeš do pasu(zame) | |
|
| |
Piksl js mam pa zvezdice =)
Število prispevkov : 547 Kraj : where the wild things are Registration date : 09/12/2008 Reputation : 24
| Naslov sporočila: Re: Roko Tor Dec 23, 2008 1:14 am | |
| Zakaj bi zameril? Pri tvoji je problem da si vsiljeval not neke elemente, ki se tematsko in barvno ne skladajo s samim ambientom slike. Problem najdem tudi pri napisih, ker preveč izstopa oziroma tudi barvno ne paše notri. Da opišem mojo logiko, po kateri sem naredil: Kot prvo sem upošteval nek "filing", ki ga daje slika. Všeč mi je bil ta temačen in hladen ambient in toplina, ki žari iz centra slike in oken stavb. Tako sem to tudi poudaril, potemnil in določene elemente naredil še toplejše. Tako boš opazil da je tvoj izdelek proti mojemu dokaj bled. Zatemnil sem še robove, da dam nek poudarek na trg s okrašenim drevesom. Nato sem študiral kaj naj not vpletem, da ne bo bo bilo preveč tuje. Odločil sem se za neke transparentne trakove, ki se lesketajo in tečejo od trga okoli po mestu. Te trakove sem probaval dokler nisem dobil rezultata, ki mi je povsem ustrezal. Za tem je prišel še napis, ki mi je dal samo eno izbiro barve, da se ga lahko prepozna in da ne deluje kot tujek, za nameček sem ga še okrasil. Ker se mi je zdela še nekako prazna, sem naredil še tiste krajše trakove, ki segajo v zrak. In to je to | |
|
| |
Roko Član
Število prispevkov : 187 Age : 29 Kraj : Kamnik-Mekinje Registration date : 05/12/2008 Reputation : 0
| Naslov sporočila: Re: Roko Sre Dec 24, 2008 3:13 pm | |
| moja druga... comment plz Tole spada med sige.. ni nujno da so 400×150 ampak morajo biti tam nekje !!
Lp. Wolfy. | |
|
| |
Princ.^^ Admin
Število prispevkov : 498 Registration date : 30/11/2008 Reputation : 5
| Naslov sporočila: Re: Roko Sre Dec 24, 2008 3:15 pm | |
| Preveč nerazločna, dolg morš gledat da vidiš za ka se sploh gre. Napis bi še lahk mel kakšno senco, obrobo al karkol. Mislim da znaš nardit bolš | |
|
| |
Roko Član
| Naslov sporočila: Re: Roko Sre Dec 24, 2008 3:18 pm | |
| Ej kako pa pisavi nardim obrobo. ker če jo značim pa hočm dat stroke mi noče to naredit hmm.. mislim da si zgrešil temo =) grehi se ti nabirajo sine =)) Lp. Wolfy^^ | |
|
| |
Roko Član
| Naslov sporočila: Re: Roko Tor Jan 20, 2009 11:55 pm | |
| Eto dvoboj z Wolfy.-jem. Moral sem prestaviti sliko... PS: hit nared al pa bom zmagovalec | |
|
| |
Roko Član
| Naslov sporočila: Re: Roko Ned Jan 25, 2009 11:30 pm | |
| Eto nova slika. Mal sprobavu nove stvari(mal je po tutu od procyona) | |
|
| |
Roko Član
| Naslov sporočila: Re: Roko Sre Mar 25, 2009 11:52 pm | |
| Pa ne rabim delat dvojnih postov..... Dejte mal ocent... Da ne bom banan zaradi triple al pa še več postov... Skratka neka nova. Mal po novem okusu comment,r8 | |
|
| |
ScoRpZ Super član
Število prispevkov : 486 Registration date : 04/01/2009 Reputation : 1
| Naslov sporočila: Re: Roko Čet Mar 26, 2009 7:49 pm | |
| Zgornja mi ni všeč, ker so v ozadju samo c4dji nametani in neki clipping maski, "okvir" z brushom sploh sux. Mi je pa všeč tisto okol sulice.
Spyro: Tisti beli smudge čez glavo ni vredu, mogoče bi lahko malo bolj zblendal zmaja pa malo poživil ozadje. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Roko | |
| |
|
| |
| Roko | |
|